Skip to content Skip to footer

2023 január energiája – Atlantisz

Ebben az időszakban Atlantisz bölcsessége üzent neked. Üzenete: pihenj és figyelj befelé – valami új vár rád, de csak akkor érkezik meg hozzád tiszta formában, ha megteszed a szükséges előkészületeket.

Atlantisz már nincs velünk, ám közeledik felénk egy új energia, ami újra felépíti az Aranykort a Földön.

Talán te is észreveszed magadon azt, hogy változol. Lehet, hogy új érdeklődési köreid, hobbijaid lettek. Elképzelhető, hogy változtatni szeretnél az életeden, vagy a külsődön. Az is lehet, hogy úgy érzed néha, hogy fogalmad sincs, hogy merre tartasz, mintha a jövőd homályba veszne.

Mindez nem véletlen, mert az Égiek jelenleg változtatnak az általunk ismert világon.

Én például azt vettem észre, hogy az utóbbi hónapokban szinte “iszom” a türkiz színt. Vettem türkiz ágytakarót, ruhát, türkiz a számítógépem háttérképe. Ennek a színnek mostanában folyamatosan ott kell lenni körülöttem. A türkiz pedig a vizet, különösen az óceánt és a delfineket képviseli. Talán nem véletlen az sem, hogy az Avatar filmek mostani epizódja pont azt az Aranykort eleveníti fel, amikor még szerves és harmonikus kapcsolatban voltunk Óceán ősanyával, én pedig Poszeidón tenger istenséggel is álmodom sokat.

A víz energiája kezdett tért hódítani a világban, bizonyosan lesznek olyan történések, melyekben a víz központi szerepet kap majd. A türkiz szín pedig összekapcsol az ősi Atlantisszal, a szívcsakra energiájával, a békével és a szeretetteli kommunikációval is. 

Nagyon nehéz éveken vagyunk túl. Talán te is nagyon elfáradtál a 2020 óta tartó, folyamatos változásokban. Hatalmas hullámzás zajlik energetikai szinten, a Föld rezgésszintje egyfolytában emelkedik, ám fizikai szinten sok kontrollt kell megélnünk. Mintha csak rossz hírekről hallanánk, betegségről, energiahiányról, pénzhiányról, ami megrengeti a biztonságérzetünket. Mindez hozzá tartozik az új világ felépüléséhez, ám megélni nem könnyű, mert nagyon nehéz ellenállni a kollektív félelemnek.

Minden spirituális tanító alaposan elfáradt szellemileg és fizikailag is az elmúlt időszakban, olyan mértékben kellett a saját energiánkkal ellensúlyozni a világ nehéz energiáit a hozzánk fordulók életének harmonizálásában, így az időszak üzenetei is sajnos  eléggé elmaradtak.

Sok ember fél még a 2023-as évtől is, hiszen, ha összeadod az év számait, akkor a mágikus 7-es szám jön ki, és van olyan vélekedés, hogy ez az év tele lesz áldozathozatallal, lemondással. Ám nem lenne szabad ezt táplálnunk magunkba már év elején, hiszen akkor ennek az évnek nem lesz lehetősége jó dolgokat hozni nekünk…

Én inkább azokra a spirituális tanítókra szeretnék hallgatni, akik azt mondják: ez egy csodálatos év lesz, tele lehetőségekkel és fejlődéssel! Ezek közül az egyik, Celia Fenn, az alábbi jeleket kapta az évről:

Ez az év a kiválóság, a varázslat és az egyszerű öröm művészetének éve lesz. Lehetőségünk lesz még erőteljesebben létrehozni és élvezni a varázslatos új Föld energiáját, ennek most jött el az ideje.

Celia kérte a természet szellemeit, hogy üzenjenek neki a kertjében lévő “látogatókon” keresztül a 2023-as évről. Mivel Dél-Afrikában lakik, így egzotikus látogatók bukkantak fel az üzenetekkel.

Az első látogató egy kolibri volt, amely a virágból itta a nektárt. A kobibri az a madár, aki az ÖRÖMET és a LEHETŐSÉGEKET képviseli.

A második látogató egy skorpió volt, az ISTENI VÉDELEM hírnöke.

A harmadik három varjú volt, akik örvénymintában repültek, és az isteni SZELLEM ÉS A FELSŐBB ÉN ÜZENETEIT képviselték.

Az utolsó látogató egy pávián alfa hím volt, s aki az egyiptomi Thot istenség hírnöke. Ő képviseli a VEZETÉST és a BÖLCSESSÉGET, hogy vezesse a Lélekcsaládodat.

Így, érdemes úgy nekiindulni az új évnek, hogy ami biztosan lesz benne:

öröm

lehetőségek

isteni védelem

az isteni szellem és a  felsőbb éned üzenetei

vezetés

bölcsesség

Ez pedig mind-mind Atlantisz magas rendű energiája.

Atlantisz olyan fogalom, amiről mindenki tud és beszél, ám mind a mai napig titok és rejtély övezi a témát. Platón, a hatalmas tudású, ókori filozófus írt bővebben erről az ősi birodalomról, mely egykor Poszeidón görög tenger istenséghez tartozott.

Az atlantiszi királyság időszámításunk előtt, több tízezer évig létezett. Atlantisz Atlaszról, Poszeidón tengeristen és Klétó, a halandó, gyönyörű nő fiáról kapta a nevét, aki a vállain tartja a világot, ezért is kapta Poszeidón nevét Atlantisz fő temploma.

Az atlantiszi periódus legdicsőbb korszaka, Arany Atlantisz, az emberiség és a Föld legboldogabb időszaka volt.  Lakói békében éltek egymással, a Természettel, nem öltek sem embert, sem állatot, harmónia, fény, és tisztaság uralkodott. Az embereknek nyitva volt a harmadik szemük, tudtak kommunikálni az égi lényekkel, angyalokkal, unikornisokkal, természetszellemekkel. Amire szükségük volt, azt a semmiből teremtették meg, manifesztálták fizikai formába.

Atlantisz papjai és papnői különösen fejlett kozmikus lények voltak. Az embereket segítették, tanították, és szertartásaik során megmerítették őket a tiszta fény erejébe. Kozmikus lények voltak; nem csak ezen a Földön, ebben a dimenzióban voltak otthon, hanem más dimenziókból is elhozták az embereknek a tudást.

Atlantiszon az emberek több száz évig éltek. Irányítani tudták a testi folyamataikat, és tudatosan léptek át, mikor eljött annak az ideje, a fizikaiból a tisztán szellemi létbe, hátrahagyva testüket. A félelem ismeretlen szó volt számukra. A „Minden Egy” létszemlélet uralkodott közöttük.

Senki nem tudja, hol volt Atlantisz, hol keressék a nyomait. Valószínűleg sehol és mindenhol, ami annyit jelent, hogy Atlantisz földrajzi elhelyezkedése soha nem fontos.

Atlantisz talán soha nem volt fizikai szinten létező birodalom, hanem fényes, angyali életszemlélet, magas szintű tudás és tiszta szándékú cselekvés, így akár mi is újrateremthetjük Atlantiszt ott, ahol szeretnénk, ha energiánkat hasonlatossá tesszük az atlantiszi nép energiájához.

Ez azért nem olyan egyszerű, hiszen energiánknak félig emberinek, félig isteninek kell ehhez lennie, hiszen Atlantisz is egy isten és egy földi halandó nászából született.

Nagyon ritkán lehetőséget kap az ember arra, hogy Arany Atlantiszi létébe bepillantson, nekem egyszer volt benne részem. Felkavaró és elsöprő élmény volt, mert ez a mai világunk talán csak nyomokban hasonlít arra a régi, fénytisztaságú korszakra. Ezért próbálja meg mindenki, aki spirituális útra lép, ezt az eredendő, Isteni Jót és Tökéletességet visszahozni a Földre.

Azt mondják, hogy Arany Atlantisz csodálatos korszakát az Intergalaktikus Tanács tervezte meg, míg a Földön annak idején a kétezer éves jégkorszak uralkodott. E korszak tette lehetővé, hogy a Föld pihenjen, csendben méregtelenítse magát, tisztuljon, és így a Föld rezgésszintje emelkedni tudott.

A te életedbe is eljött a „jégkorszak” mostanában, vagyis az Égiek megadják neked a lehetőséget, hogy pihenj és tisztulj, mielőtt egy boldog, termékeny életszakasz belép az életedbe.

Hogy miről fog szólni ez az új életszakasz? Valami olyan energia érkezik meg az életedbe, amire már régen vártál.

Ez most az előkészületek és a “megadás” ideje. Ha eddig harcoltál a körülményeiddel, akkor most hagyj fel a harccal, engedd el, engedd át magad az isteni energiának, hadd dolgozzon rajtad. Figyelj befelé, lassulj le, aludj és pihenj, testileg-lelkileg.

Most nyugalomra és kikapcsolódásra van szükséged. Talán érzed is, hogy az Égiek arra hívnak, hogy pihenj, és aludj többet, hogy közben megkaphasd a szükséges beavatásokat. Itt az alkalom arra is, hogy alapos tisztázás alá vesd gondolataidat és meggyőződéseidet.

Ez a csendes szemlélődés ideje és az életed értelme fölötti meditációé, de az előkészület ideje is egyben, hogy az eddiginél magasabb rezgésszintre kerülhess, amivel az új életedbe léphetsz.

Kívánok neked erre az időszakra pihenést, emelkedést és olyan meglátásokat, melyek előkészítik új, boldogabb életszakaszodat,

Áldással,

Luna

A honlap tartalmát másolni tilos!

Don`t copy text!