Skip to content Skip to footer

Az Oroszlán Kapu időszaka 2022 augusztus

Ebben az időszakban az Oroszlán Kapu energiája üzen neked. Üzenete: amit most érzékelsz, az az apály a dagály előtt. Nagyszabású eseményekre készülhetsz, melyek lehetnek riasztóak, de hosszú távon hozzájárulnak ahhoz, hogy a Föld megújulási és emelkedési folyamaton mehessen át.

Régen nem jelentkeztem az üzenetekkel, mert egy erős tisztulási folyamatban voltam én is. Egyrészt a honlapom újult meg, másrészt pedig, az Égiek sugallata szerint, várnom kellett egészen július 26-ig, galaktikus újév beköszöntéig, és az Oroszlán kapu megnyílásáig az újabb bejegyzésekkel.

Mostanában sokan kaptuk és kapjuk azokat az üzeneteket, hogy lelassulásra és pihenésre van szükségünk. Nagyon nehéz pihenni ezekben a felfokozott és ideges energiákban, amiket a rengeteg változás gerjeszt körülöttünk, ám miért üzenik ezt az Égiek? Azért, mert azt jelzik, hogy olyan hatalmas energiahullámot indít be az augusztus 8-i galaktikus portál kinyílása, amikor felgyorsulnak a dolgok, s így, mint ahogy az apály eljön a dagály előtt, nekünk is pihennünk kell.

Az Oroszlán Kapu egy olyan égi portál, amely minden évben július 26. és augusztus 12. között nyílik ki, az Oroszlán csillagjegyének uralkodása alatt.

Augusztus 8-án tárul a legszélesebbre ez a kapu, amikor a Szíriusz, a Nap és az Orion egy vonalba kerül a Földdel, igazodva a Gízai piramisok tájolásához. Ez a folyamat olyan erős galaktikus energiahullámot küld a Föld felé, ami szó szerint elsöpri a múltat és kaput nyit a jövő felé. Vagyis, az elengedési folyamatot támogatja az életünkben. Az idei Oroszlán Kapu energiája erőteljesebb, mint az elmúlt években…

Sorsfordító időket élünk, amelynek még csak a szele csapott meg minket, de már érezzük azt a zsigereinkben, hogy egy olyan időszak jön el, amiben még nem volt részünk eddig. Ez egyrészt felvillanyozó, mert olyan új, kozmikus és előre vivő energiák áramolnak be a Földünkre, melyet még soha nem érezhettünk, másrészt félelmetes, mert minden, amit eddig ismertünk, valamelyest átalakul, transzformálódik.

Talán már magunkon is érezzük azt, hogy más érdekel, más felé vonzódunk, mást és máshogyan akarunk tenni, mint eddig. Ez a folyamat lehet lelkesítő, de lehet végtelenül ijesztő is, hiszen mi sem értjük a változásunk okát.

A Nap a tüzes Oroszlán jegyében tartózkodik jelenleg. Míg az ezt megelőző Rák jegye vizes, passzívabb energia, addig az Oroszlán beindítja a tűzijátékot. Fokozottan indulnak be a napkitörések, jelennek meg az Oroszlán jegyét uraló Nap felszínén a napfoltok. Az Oroszlán királyi jegy, ő bizony nem elégszik meg azzal, hogy valami csak „megteszi”. A legjobbat akarja mindenből, mert tudja, hogy ez jár neki. Arra ösztönöz, hogy te se elégedj meg kevesebbel, mint a legjobb, se a párkapcsolatban, se a munkában, se a lakhelyed tekintetében, és biztosít arról, hogy a „legjobb” is megteremthető számodra.

Kérheted ezt az Égi Oroszlántól úgy, hogy gyújtasz neki egy arany vagy sárga gyertyát, és ha tűzbe nézve elsuttoghatod neki a kívánságodat.

Az Égiek látható jelekkel is támogatják a felemelkedési folyamatunkat. 2020-ban tűnt fel az égen egy üstökös, mely a Neowise nevet viseli. Az üstökösök általában gyorsan áthaladnak az égen, ám a Neowise még mindig látható az égbolton és még mindig galaktikus frekvenciákat küld nekünk.

Az üstökösök, mint a Naprendszerből érkező látogatók, mindig mély, de finom galaktikus rezgéseket hoznak a Földre, így a Neowise üstökös is kollektív kozmikus ébresztést szolgálja. A dolgok szó szerint „sejt szinten” változnak a bolygónkon és bennünk is, ahogy a magas szintű, kozmikus rezgéseink felébrednek hosszú álmukból.

Az üstökösök mindig előre jelzik a társadalmi és egyéb, nagy szabású változásokat, annak idején a „királyok bukásának” a jele volt az, ha egy üstökös feltűnt az égen. És valóban, eljött annak az ideje, hogy azoknak, akik nem a Föld és az emberek jólétét tekintik uralkodásuk, kormányzásuk céljának, lehulljon a korona a fejéről, és átvegye az uralmat az, aki méltó erre a tisztségre.

Ahogy kinyílik az Oroszlán Kapu, s az Oroszlán a királyok jelképe is, ez a folyamat is erőteljesebben beindul. Eljött az idő arra, hogy a világ a Vízöntő kor demokratikus energiáját vegye magához.

Te is érezheted ennek az üstökösnek a mély rezgését úgy, hogy megmagyarázhatatlan belső feszültséget tapasztalsz magadon. Érzékelhetsz furcsa rezdüléseket is a testedben, hányingered is lehet sokszor, vagy azt tapasztalhatod, hogy nagyon fáradt vagy, mégsem tudsz elaludni. Ez annak a jele, hogy erőteljesen emelkedik a rezgésszinted, amit a tested próbál a leghatékonyabban feldolgozni.

Sok embert, aki nem tudatos ezekre az energiákra, és mégis megkapja őket, egyenesen „felpörgető” és irracionális viselkedésre késztet ez a rezgésszint változás, így fokozottan kell ügyelnünk arra nekünk is, hogy bármit is tapasztalunk a környezetünkben, próbáljuk szeretettel és együttérzéssel kompenzálni.

A sötét erők, melyek jelenleg még a Földet uralják, sajnos nem akarják könnyen adni a hatalmuk bukását. Főleg a félelem, a hiány és a betegség energiáját próbálják bevetni azért, mert a félelemben tartott ember nem tud teremteni, hanem csak a túlélésre gondol.

Sok Fénymunkás gondolkodik azon, hogy ha ennyire erős a Sötétség, akkor ők nem is tudnak semmit tenni ellene, jobb lenne távozni erről a bolygóról, olyan nehéz energiák vesznek minket körül. Ám pont most kell beleállni az erőnkbe, őrizni a fényünket ahhoz, hogy változtassunk ezen, amikor eljön ennek az ideje.

A legjobban úgy tudsz hozzájárulni ehhez a „Fény és Sötétség csatához”, hogy nem engedsz a félelemnek, és észreveszed, hogy hol manipulálnak ezzel téged. Tudd, hogy már ezzel is hatalmasat tudsz ahhoz tenni, hogy a Fény győzedelmeskedjen. Ne félj a mennydörgéstől, villámlástól, pontosan erre van most szükség, hogy a tisztulás és tisztogatás megkezdődjön.

Semmi nem tudja megakadályozni már az Új Ciklus beköszöntét, már épül az Új Föld, és rengeteg új, felemelő és galaktikus energia áramlik hozzánk, ami folyamatosan emel és tisztít minket.

Augusztus 8-án mindenképpen írj egy listát a céljaidról, és ígérd meg magadnak, hogy olyan dö ntéseket hozol az életeddel kapcsolatban, melyek közelebb visznek ezekhez a célokhoz.

Az Oroszlán Kapu maximálisan támogatni fog ezen célok megvalósulásában.

Kívánok Neked pozitív változásokkal teli időszakot,

Áldással, Luna

A honlap tartalmát másolni tilos!

Don`t copy text!