Skip to content Skip to footer

Esély a szabadulásra

A héten a tarot XII. számú kártyalapja üzent neked. Üzenete: életed egy részét nem folytathatod úgy, mint ahogy azt eddig tetted, mert lejárt az ideje, elszivárgott belőle az életenergia.

Változtatnod kell, de minden változáshoz valamit fel kell áldoznod, vagy fel kell vállalnod valami újat, amitől mozgásba lendülnek a dolgok.

A XII. számú lap neve Akasztott Ember, ami elég rémisztő, de tudnod kell, hogy az embert nem a nyakánál, hanem a lábánál fogva lógatja fel a Sors ehhez a beavatáshoz. Az Akasztott Ember állapot, melyben jelenleg vagy, talán elég sok szenvedést okoz neked. Kételyek gyötörhetnek, leblokkolhatsz a továbblépésben a félelmeid, vagy a kényelmed miatt. Ez az állapot csak úgy szüntethető meg, hogy döntést hozol, olyan elhatározást, amely előre viszi az életedet.

Választhatod azt is, hogy maradsz a jelenlegi helyzetben, de ettől ez a körülmény nem fog megszűnni, csak mélyülni-rosszabbodni, addig, míg – egy idő múlva – talán magától „robban” majd.

A továbblépés nem feltétlenül fizikai szinten kell, hogy megvalósuljon. Lehet, hogy egy idejétmúlt elképzelést, programot, emléket, múltbeli dolgot kellene tudatosan elengedned, de nem teszed. Kegyeletből, önbüntetésből, neveltetésből, hagyománytiszteletből kifolyólag nem engeded ki az életből ezt, a már a Múlt energiájához tartozó dolgot, helyzetet vagy embert.

Mélyen belül pontosan tudod, mit kellene tenned, hogy át kellene engedned magad a Sors örvényének, és elengedned a gátakat, melyekkel eddig ezt az örvényt, az új dolgok tiszta, zúgó folyóját próbáltad magadtól távol tartani, de valószínűleg még „izmozol”, harcolsz magaddal, a körülményeiddel, és úgy gondolod, van elég erőd és időd ahhoz, hogy saját magad, kényelmes tempóban megoldd a dolgot.

Időt kérsz. Az időt megkapod, de nem léphetsz kétszer ugyanabba a folyóba; amikor újra megadatik majd a lehetőség, korántsem lesz majd ennyire kedvező a helyzet. És addig is szorongat ez a prés…

Mikor a Sors megpróbál minket a nekünk megszabott irányba terelni, akkor úgy érezhetjük magunkat, mint az az ember, akit a kobra szeme hipnotizál; ahelyett, hogy elrohannánk, ott maradunk, ledermedünk, mert félelmünk erősebb lesz túlélési ösztönünknél. Ezt pedig az egónk ezerféle kifogással tudja alátámasztani.

Ebben az időszakban Égi Segítőid arra emlékeztetnek, hogy időd, melyet itt, a Földön töltesz, véges. Az időt nem használhatod fel kifogásként ahhoz, hogy ne éld meg az életedet olyan intenzitással, hogy az valóban Élet, ne pedig vegetálás legyen.

Októberben döntést kell hoznod arról, bízol-e annyira a Sorsban, hogy rá merd bízni magad a belső hangod által sugallt változtatásra, ami ijesztő ugyan, de lehet, hogy szíved ujjong, lelked felszabadul, ha rá gondolsz. Kitágulsz, repülsz, fénnyé válsz, majd mikor megszólal az ego hangja: „nem biztos, hogy sikerül, elbuksz, rosszul jársz, nem biztonságos…” akkor összehúzódsz, legörnyedsz, a fény elsötétedik. 

Ha sötét van, elalszol, és csak álmaidban jelenik meg újra a fény.

Az Akasztott Ember állapota segítség a döntéshozatalhoz. Mikor már lógsz, akár éveken át, fejjel lefelé, egy idő után annyira rossz lesz, hogy ha nem változtatsz, képletesen vagy akár fizikailag is belehalhatsz ebbe az állapotba.

Abban a percben, hogy változtatsz, engedsz vagy elengedsz, a Sors elvágja a kötelet, amiről lógtál, szabad leszel, indulhatsz előre.

Az októberi időszak hoz energetikai lezárásokat, amiből új életszakasz virágzik majd ki. Új lehetőségek, emberek, élethelyzetek kopogtatnak be hozzád. Kinyitod nekik az ajtót, vagy bezárod újra, hosszú időre? A döntés a tiéd.

Kívánom azt, hogy ebben az időszakban légy képes elvágni azt a kötelet, és boldogan szaladhass az új lehetőségek felé,

Áldással,

Luna

S ha megismerkednél a tarot kártyák útmutató, életváltoztató bölcsességével, úgy várlak a tarot tanfolyamon, amiről itt olvashatsz: KLIKK IDE 

A honlap tartalmát másolni tilos!

Don`t copy text!