Skip to content Skip to footer

Kakaó és ölelés

Ebben az időszakban a füstkvarc üzent neked. Üzenete: megölellek, újjáépítelek, mert a világ folyamatai és a drasztikus energetikai változások rád is hatással voltak, és talán nem találod most a helyed. 

A Föld anyai erejére viszont mindig számíthatsz…

A Bika jegyében járunk, amely asztrológiai jegy a föld őseleméhez tartozik, ugyanúgy, mint  a kristályok, melyek szerves részei ennek az időszaknak. A füstkvarc jelezte azt, hogy szeretne segíteni neked. 

A füstkvarc az egyik leghatékonyabb védelmező és földelő ásvány, auravédő és rezgésszint emelő.  Ha depressziós vagy, stresszes, feszült, ha negatív energiák vesznek körbe, akkor ő mindig segít neked, a tudatod elcsendesítésével. Az ideges feszüléseket is csillapítja benned, jelentkezzenek ezek pszichoszomatikus fájdalmakban, görcsökben vagy érzelmi megbillenésben. A gyökércsakra erejét hozza helyre.

Én vagyok a talpad alatt a föld – suttogja a füstkvarc. Én vagyok a föld nyugalma, a bölcső, amiben megpihenhetsz. Lecsendesítem a zajokat és csillapítom a fájdalmat. Én vagyok a nagyanya, aki álomba ringat a dalával és megédesíti az álmaidat. Én vagyok az alap, amelyen állva újjáépülhetsz, regenerálódhatsz. Jöhetsz hozzám, ha minden más hely kitagad, ha kemény az élet, ha nem számítanak a szavaid másoknak. Én vagyok az igazság. Én vagyok a föld. Szilárd vagyok. Stabil vagyok. Otthon vagyok számodra. Rendben van, kedvesem. Most mindent elengedhetsz, ami aggaszt.

A füstkvarc egy ölelés, egy nagyi süti és egy csésze kakaó, ami összerak téged, ha szétestél, ha hiányzik az erőd a tovább menetelhez.

A füstkvarc visszaadja az erődet és az önazonosságodat, amikor szükséged van egy biztonságos energetikai térre.

Talán nem akarsz mostanában belenézni a félelmek arcába, mert túl fájdalmas lenne a felismerési folyamat, de a füstkvarc biztonságos közegében megteheted.

Nézz rá a félelmekre, a fájdalmakra, a bizonytalanságokra, a megválaszolatlan kérdésekre, amíg ez a csodálatos kristály fogja a kezed, érezd őket át, és hagyd, hogy ez a „nagyanyai ölelés” segítsen neked mindet elengedni, vagy legalább hagyd, hogy valamiféle megoldás juthasson az eszedbe.

Este, amikor nyugodtabb a világ, fogd a kezedbe a füstkvarcot, és most ne állj ellen semmiféle folyamatnak, hadd szakadjanak át a gátak, engedd ki és engedd el az érzelmeidet.

Érdemes leírni a sérelmeidet, a félelmeidet, a fájdalmaidat őszintén, hiszen füstkvarc nagymama veled lesz, hogy megtartson, hogy meghallgasson téged. Akár le is írhatod őket egy-egy kis papírra, hogy elégesd őket, vagy rázd le őket magadról, mint ahogy a kutya lerázza a vizet, egy élénk zenére táncolva, és meglátod, hogy miután megteszed, nagyon jól fogod érezni magad, és fantasztikusan fogsz aludni.

A biztonságérzet nagyon fontos az idegrendszerünk számára, mert fontos, hogy időről-időre megpihenhessen. Érdemes megteremteni a saját zugodat, legyen az akármilyen kicsi, hogy biztonságban érezhesd magad. Ez a „zug” lehet egy hely, lehet egy ember, lehet egy állat is. 

Lehet egy zene is, ami elrepít egy más térbe, és lehet egy könyv is, melynek a szavai biztonságot adnak számodra.

Teremts meg a biztonságodat, de tudj sebezhető is lenni, engedd be az arra érdemes embereket a lelkedbe, az életedbe.

A Föld állandó rezgészint emelkedésben van, és ezt nehezen tudjuk követni. A mai világ azt kívánja tőlünk, hogy fogadjuk be a temérdek információt, de ennek már nincs helye bennünk. Elfáradtunk, túltelítődtünk. Ráadásul a technológiai újítások, a mesterséges intelligencia egy „embertelen” világba vezető utat köveznek ki az emberek számára, ahol a wifi kapcsolat fontosabb, mint a természettel való kapcsolódás, ami pedig a harmonikus lét alapja.

A füstkvarc, ez a kedves kristály, visszavezet minket az emberi létünkhöz, megteremti az utat a természet világához és harmóniába hoz bennünket.

Kívánok neked harmóniát és boldogságot az elkövetkezendő időszakra,

Áldással, Luna

S ha kapcsolódnál az ásványi királysággal és a sámáni erővel, akkor hívlak téged a következő munay-ki beavatásra, amiről itt olvashatsz KLIKK IDE

A honlap tartalmát másolni tilos!

Don`t copy text!