Skip to content Skip to footer

Kozmikus Sárkányok

Ebben az időszakban a Kozmikus Beavató Sárkányok üzentek neked. Üzenetük: életutadon lépcsőfokhoz értél, amit a fejlődésedet jelképezi, s melyre választhatod, hogy fellépsz. Ez a lépcsőfok felfogható úgy is, mint szintemelkedés, amihez éppen előkészülsz.

Elvégezted a feladataidat azon a szinten, ahol most állsz, így az utad magasabb szinten folytatódik tovább. Az életed változni fog, ha ezt választod, mert megértél a továbblépésre.

Lehet, hogy mostanában zavarodottságot, vagy éppen izgatottságot érzel, ami jelentkezhet akár furcsa dermedtségben is, ám a lényeg az, hogy elértél egy szintet, s nem halogathatod tovább a fejlődést. Talán te is érzed, hogy változol: az érdeklődési körödben, spirituális utadban, karrieredben vagy a magánéletedben is megjelenhet ez az átalakulás. Lehet, hogy már nem lelkesít az, ami öt éve még a szíved vágya volt, ám felbukkantak olyan dolgok, melyek hirtelen az érdeklődésed középpontjába kerültek. Mindez az emberi kapcsolataidra is igaz lehet…

Ne aggódj, mert jelenleg csak az előkészületek zajlanak, az Égiek nem „dobnak bele” a változás folyójába azonnal, még ha ezt is választod; először alkalmassá tesznek az emelkedésre. Jelenleg nem a cselekvés, hanem a befelé fordulás ciklusa jött el, ami pár naptól pár hónapig tarthat majd, mindenkinél más és más lesz ez. Itt van a visszavonulás ideje, ami arra szolgál, hogy isteni erődet, tehetségedet, az „ÚJ TE” képét a leghatékonyabban kibontakoztassa.

A fejlődés nehezebb, kezdeti szakasza akár veszteséggel és nehézséggel is kezdődhetett számodra az elmúlt pár hétben, hónapban, de ekkor se félj, mert az Égiek biztosítanak arról, hogy jó úton haladsz.

A Sárkányok azért jöttek el, egyelőre éteri formában a Földre, hogy segítségünkre legyenek a fényes változásokban és az emelkedésben.

A Sárkányok a bolygónk keletkezése óta itt vannak, mi több, ők segítettek a gyönyörű otthonunkat létrehozni, isteni útmutatásra. A Kozmikus Sárkányok a Teremtés Dimenziójából érkeztek hozzánk, és elárasztanak fénnyel, hiszen a jelenleginél sokkal több isteni ragyogásnak kell az energiatestünkbe jutni ahhoz, hogy meghaladjuk a jelenlegi földi valóságot, és felemelkedjünk. Ám a Fénylényekkel való kapcsolódás lehet nagyon kimerítő is, mert energiánknak igazodni kell az új szinthez – ezért is van szükségünk a visszavonulásra.

A Kozmikus Sárkányok sokkal finomabb rezgésszinttel rendelkeznek, mint az emberek, ezért nem látjuk őket, de erejüket megérezzük rendesen. Eljön majd az az idő is, amikor ezek az isteni lények fizikai formájukban is megjelennek ebben a dimenzióban, ám ez még távolabb van.

Az, hogy egy Kozmikus Sárkány jött el hozzád, azt jelenti, hogy nagyon sokat haladtál az utadon, és itt az idő magasabbra emelkedni tudásban, érzékelésben, élethelyzetekben.

Mindazonáltal a Kozmikus Sárkányok jelenlétét megélheted erős kihívásként is, hiszen ahhoz, hogy a kívánt változások bekövetkezzenek, ő kiveszi életedből azokat a dolgokat, melyeket már kinőttél, de amihez még ragaszkodnál, ám talán te is érzed, hogy életed néhány területén a régi energia már tarthatatlanná vált.

Ahhoz, hogy fel tudj lépni a következő lépcsőfokra, testi-lelki változásoknak kell bekövetkeznie, vagyis át kell téged hangolni. De ez csak nyugalmi állapotban lehetséges. Így valószínűleg az Égiek intéznek számodra egy kis szünidőt, legyen az nyaralás, több alvás, több bekuckózás, akár az egyedüllét vágya is megjelenhet benned. A tanulás, önmagad továbbfejlesztése is nagyon fontos most, hogy ezzel is emelkedni tudj.

Természetesen még így is dönthetsz úgy, hogy nem léped meg a fejlődést, hiszen a szabad akarat világban vagyunk. Ha viszont úgy döntesz, hogy átengeded magad a Kozmikus Sárkány átalakító erejének, mely magasabbra hangol téged, úgy ő beburkol téged egy csillagokkal teli, fátyolszerű energiaköpenybe, melybe szimbolikusan visszahúzódhatsz és megpihenhetsz, míg az új energia meg nem erősödik benned.

Amikor újra kifelé fordulsz, észre fogod venni, hogy már semmi nem ugyanolyan – hiszen a bebábozódás után te változtál gyönyörű pillangóvá.

Ebben az időszakban, kérlek, engedd meg magadnak a pihenést, a hétköznapi tevékenységekből való kivonódást. Relaxálj, meditálj, tanulj, töltődj, vagy egyszerűen pihenj és kapcsolódj ki.

A Kozmikus Sárkányok szeretnének kapcsolódni veled, téged, életedet és élethelyzeteidet, jóllétedet és pénzügyeidet magasabb szintre szeretnék hozni, hogy aztán te is részt tudj venni a világ felfényesítésében.

Ha rosszul érzed magad, hiszen ki szereti a változást, akkor kérd meg a Sárkányokat, vegyenek körbe és lélegezzenek körbe. Lélegzetük mágikus, és rögtön érezni fogod, hogy eloszlatják körülötted a negatív energiát, ami származhat akár a félelmeidből is, és szabadabban tudsz te is lélegezni. (Éppen most próbáltam ki és nagyon jó érzés.) Hiszen azok a sárkányok, akik ilyen magas szinten léteznek, képesek felégetni minden negativitást, amely blokkolja az életünket, még a saját ellenállásunkat is képesek csillapítani.

Kérd meg a Kozmikus Sárkányokat, hogy támogassák a törekvéseidet, képzeld el minden nap, mit szeretnél elérni, és tudd, hogy ők mindent megtesznek majd, hogy terveid megvalósuljanak.

Te csak engedd meg magadnak az érési folyamatot, és tudd, hogy hamarosan szárnyra kapsz. A Sárkányok biztosítanak arról, hogy olyan csodás és új dolgok történnek majd veled, amiről jelenleg még fogalmad sincs… de kérlek, válaszd a fejlődést és mondj igent a Fény transzformáló erejének.

Kívánok neked olyan időszakot, mikor fel tudsz lépni arra a ragyogó lépcsőfokra, mert van hited a jövőben,

Áldással,

Luna

A honlap tartalmát másolni tilos!

Don`t copy text!