Skip to content Skip to footer

Varázsnépség

Kétféle ember él a világon, ebből csak az első csoport tartozik valójában az emberi fajhoz. A másik csoport embernek néz ki, de igazából az Univerzum szülöttje, akinek rengeteg, nem emberi megtestesülése is volt már.

Az emberi faj, akiket úgy is nevezek, hogy „varázstalan népség” az anyag világában él, és nézőpontját az anyagi világ határozza meg; a test, az anyagi biztonság, a stabilitás, a normalitás, az élet szükségszerűségei. Ők a Föld őslakosai.

Nem hisznek semmi egyébben, mint amit látnak, és kitűnően illeszkednek be a társadalmi rendszerekbe. Hiszik azt, hogy az ember élete abból áll, hogy megszületik, felnő, megöregszik és meghal, s közben valahogy eltölti az időt, mert ez számukra a Rend. Nem akarnak sem változni, sem változtatni, ez a legnagyobb félelmük megtestesülése. A legtöbbjük – bár talán nem vallja be senkinek – hisz a mennyben, a pokolban és abban, hogy az Égiek megítélnek mindenkit, és egyszer majd számolni kell a következményekkel.

Van közülük, aki annyira alacsony rezgésszinten áll, hogy ez a dolog nem is különösebben foglalkoztatja – a napi túlélésre és a zsákmányszerzésre fókuszál inkább. Ők a kegyetlenkedő, semmitől vissza nem riadó varázstalanok.

Ám van egy másik embertípus is, ők pedig az Univerzum számos szegletéből érkeztek erre a bolygóra. Ők a másképpen gondolkodók.

Ők mindenféle sorból kilógnak, még akkor is, ha megpróbálják bepasszírozni magukat oda. Hisznek furcsa dolgokban, tesznek furcsa dolgokat, és valójában ebben a világban egy kicsit őrültnek tűnnek.

Hisznek abban, hogy az élet értelme jóval több, mint hogy eltöltsük az időt; hasznosan és izgalmasan szeretnék azt megtenni. Szeretnek utazni, tanulni, eszmét cserélni hasonszőrűekkel, és mindent szeretnek, ami él. Kristályokat gyűjtenek, fákkal és szellemekkel beszélgetnek és együtt áramlanak a változással. Nem hiszik azt, hogy az élet véget ér a halállal, hanem tudják, hogy ott kezdődik majd egy új kaland – sőt, hiszik, hogy akkor térnek vissza a valódi otthonukba, ahonnan ide érkeztek.

De vajon mit keresnek itt?

Maga Földanya hívta őket arra, hogy ide szülessenek le, embergúnyát öltve. Más szemlélettel és univerzális energiával felvértezve hozzák ezek az emberek a változást. Lehetnek egyszerű emberek is, akik tanítanak, ébresztenek, lázadnak és felforgatnak, akár csendesen is.

Esetleg művészek, írók, akik műveikkel hozzák el a szemléletváltást. Vagy őrült rockzenészek, természetvédők, spirituális emberek, barlangban meditáló szerzetesek. Lehetnek mérnökök, könyvelők, vagy bármilyen más foglalkozást űzők. Egy igaz rájuk: ha találkozol velük, megérint valami, amitől egy kicsit, vagy éppen NAGYON más lesz az életed.

Földanya azért hívta el ezeket az univerzális embereket, mert bajban van. Túl sok kizsákmányolás, háború és szenvedés történt itt az elmúlt évezredekben, és itt az ideje a változásnak.

Mivel ezeket a sorokat olvasod, biztos, hogy a Varázsnépséghez tartozol, mint én, még ha nem is hiszed, vagy nem is tudod, micsoda változást gerjeszt a világban az, hogy egyáltalán létezel. Létezésed ragyogó és egyedi, és az univerzum energiáit hozza le erre a Földre. Emeli a gyógyítja a bolygót.

Biztosan vannak kihívásaid az anyagi világba való beilleszkedés tekintetében. Mivel a lelked szabad, és a csillagokhoz tartozik, így a Föld energiái lehúzhatnak téged. Lázadó lehetsz, aki mindent megtesz azért, hogy az emberek felébredjenek és mélységesen elkeseríthet, ha ez mégsem sikerül. Meg kell értened, hogy nem mindenki választja az ébredést, még ha ehhez ki is kell „csekkolnia” ebből az életből.

A Varázsnépség tevékenysége most megsokszorozódik, ahogy a Föld rezgészintje emelkedik, olyan sok most a teendő.

A legfőbb teendőd számodra is kulcsfontosságú, s ez arról szól, hogy önmagad légy. Az, hogy beleállsz önmagad senkihez és semmihez nem fogható lényébe, kezd el olyan fényt és energiát sugározni a világba, ami megteremti a pozitív változást, bármerre is mész.

És a pozitív változás az, amire a világnak most a legnagyobb szüksége van.

Kívánom neked önmagad legörömtelibb és legteljesebb megélését,

Áldással, Luna

S ha felturbóznád varázslatos énedet: még csatlakozhatsz május 5-én a boszorkány mágia tanfolyamhoz, személyesen vagy online. KLIKK IDE: https://holdtemplom.hu/event/boszorkany-magia-gyakorlati-tanfolyam

A honlap tartalmát másolni tilos!

Don`t copy text!