Skip to content Skip to footer

Viharboszorkány

Van, aki fél a vihartól, de van, akit motivál a mennydörgés és égzengés. Ők pedig a Viharboszorkányok… Vajon te egy vagy közülük? Most megtudhatod.

Sokféle boszorkány van. Vannak olyanok, akik mágikus italokat főzőcskéznek, vannak, akik a gyertyák energiájával dolgoznak. A Viharboszorkányok varázserejét azonban az érzelmek keltik életre…

A Viharboszorkányoknak hatalmas erejük van, amit általában rejtve tartanak, mert félnek tőle, lévén nagyon érzékenyek. Ám heves érzelmi hatások esetén ez a titkolt képesség előtör belőlük, és ilyenkor rombolni is képesek az varázserejükkel. Így lenyomhatják, a sötétbe száműzhetik ezt a csodás erőt, amivel pedig – ha megtanulják szabályozni – elképzelhetetlenül gyönyörű dolgokat is teremthetnek.

Vajon te Viharboszorkány vagy? Íme, a Viharboszorkányok jellemzői.

Csak a lényeg számít neki

Egy Viharboszorkány rögtön a tárgyra tér, nem kertel. Rögtön meglátja a lényeget. Néha nem túl népszerű, mert nem szereti a mézes-mázos szavakat, inkább tárgyilagosan fejezi ki az álláspontját. A varázslatok területén sem szereti a bonyolult mágikus rítusokat, előszeretettel formálja azokat is a saját képére, leegyszerűsíti, és csodásabb eredmény születik így, mintha az eredeti verziót használta volna.

Érzelmei igen viharosak

A Viharboszorkányok rendkívül temperamentumosak. Az édes, kedves és gondoskodó lelkiállapotból pár másodperc alatt át tudnak menni sikító szellem üzemmódba. Ilyenkor a „vihar” felébred a szívükben. Ha megnyugszanak, akkor viszont képesek bocsánatot kérni a fúria viselkedésért. Ám a vihar nem nyugszik, és mindez újra meg újra meg fog ismétlődni… de ők már csak ilyenek.

Imádja a vihart

A Viharboszorkányok imádnak az erkélyen ülni, amikor dúl a vihar. Imádják nézni a tüzes villámokat, hallgatni a mennydörgést. Elkápráztatja őket a vihar féktelen energiája, és fel is tölti őket. Ha Viharboszorkány vagy, akkor ez a természeti jelenség kimondottan életre kelt téged. Minél nagyobb és féktelenebb a vihar, te annál jobban örülsz. Lehet, hogy táncolsz az esőben, és imádod, ha a vízcseppek eláztatnak. Szereted, mikor az erős szél összekócolja a hajad, ilyenkor megtelsz erővel.

Nem fél a csatáktól

Ha Viharboszorkány vagy, akkor harcos szellem vagy, erős, tiszta szívvel megáldva. Mivel nem félsz a vihartól, így a harctól sem riadsz vissza. De ugyanígy képes vagy le is csillapítani a harcot két fél között, közvetíteni közöttük. Te vagy az, aki mindig segítesz az elesetteknek, a bajba jutottaknak, még összecsapások árán is, melyet a bántalmazójukkal vívsz.

Szenvedélyes szerető

Viharboszorkányként a szerelemben is képviseled a vihar energiáját. Nem érdekel a laza flörtölés, bár néha belemész szórakozásképpen. Az Igazit keresed, és nem érdekelnek a társadalmi szabályok és normák. Szerelmi téren is csak a lényegre fókuszálsz.

Szívesen manipulálja az időjárást

A Viharboszorkányok képesek befolyásolni az időjárást. Tudnak vihart, szélvihart, havat gerjeszteni, és imádják ezt. Az időjárás is az érzelmeink tükre. Az eső a sírás, a napsütés a nevetés, a vihar a harag, így láthatjuk, hogy Földanya hangulatai is változnak. A Viharboszorkány folyamatosan küzd az érzelmeivel. Minél inkább próbálja uralni azokat, annál kevésbé lesz hatalma felettük, és ilyenkor jelennek meg a dühkitörései. Ha sikerül magához ölelnie még a legrémesebbnek tartott érzelmeit is, akkor képes lesz uralni azokat és varázserejét is.

Hűséges és igaz a kapcsolataiban

A Viharboszorkányoknak nem érdemes hazudni, mert rögtön kiszimatolják az igazságot. Nem is félnek attól, hogy megtudják az igazat, és ők maguk is szeretnek igazat mondani. Tudják, hogy hosszú távon mindig kifizetődik az őszinteség. Ha azon kapnak valakit, hogy többször is hazudott nekik, azt képesek kizárni az életükből, egy pillanat leforgása alatt, még ha az illető ezt csak később is veszi észre.

A félelem nem állítja meg

A Viharboszorkány is képes az ijedtségre és a félelemre, de még akkor sem adja meg magát. A félelmet motiváló erőnek tartja. Senki nem tud tartósan terrorizálni egy Viharboszorkányt. Végtelenül kitartó, szívós, és bármi is történjen, a végén ő kerekedik majd felül.

Szeret fütyülni

A síp mágikus eszköz volt mindig, amivel a szeleket varázsolták el. Néhány középkori mágus fütyörészve varázsolt az erdőben, mert a síp hangja vonzza a természetszellemeket. Így soha nem szabad fütyörészni olyan helyeken, ahol sok a kísértet, mert kellemetlen meglepetésben lehet részünk. A sípot a levegő elem táplálja, így a síppal és a fütyüléssel is tudjuk befolyásolni a vihar szeleit. A Viharboszorkány imád fütyörészni akkor, ha valamiféle terven dolgozik, így önkéntelenül is magához vonzza a varázslathoz szükséges erőt.

Motiválja a káosz

Viharboszorkányként valószínűleg rendetlen a lakásod és az életed is, de neked ez így jó. Te vagy az, aki megtalálja a rendet a káoszban. Nem csak a saját, de más káoszát is átlátod, meglátod a lényeges dolgokat a rendetlenségben, így sokan kérik a tanácsodat, mikor kátyúba jutott az életük. Mivel rögtön meglátod a lényeget, és azt, hogy hol kell változtatni azért, hogy rendbe jöjjenek a dolgok, az emberek megnyugszanak a társaságodban. Képes vagy motiválni és felvidítani bárkit.

Akár Viharboszorkány vagy, akár nem, kívánok neked egy olyan időszakot, amikor képes vagy uralni a külső-belső viharokat, mi több, fokozni a segítségükkel a varázserődet,

Áldással,

Luna

A honlap tartalmát másolni tilos!

Don`t copy text!