Skip to content Skip to footer

Avalon üzenete – Légy kész a kalandra

A héten az avaloni tündérvilág üzent neked. Üzenetük: az élet sokkal színesebb, mint gondolnád, de ahhoz, hogy ne ejtsenek csapdába a hétköznapok, vállalnod kell a kalandok veszélyének kihívását… Ne kapaszkodj a vélt biztonságba, mert abban az új időszakban, ami közeledik, más jelenti majd a biztonságot, mint eddig.

Abban a szerencsében volt részem idén, hogy többször is elutazhattam Angliába, ahol otthon van a lelkem, és ami mindig furcsa, mágikus dolgokat tartogat, ami megtöri a szürke hétköznapok hatalmát.
Észrevettem magamon, hogy amikor elindulok, észre sem veszem, milyen morcos vagyok, enervált és fásult, kell jó egy nap, hogy rájöjjek, hogy már a csodák földjén járok, ahol töltődik a testem és a lelkem.
Szép természetvédelmi területen vezet át az út Glastonburybe, az őrületesen szabad, spirituális városba, Avalon földi dimenziójába. A domboldalban kecskék sütkéreznek, a fák gyökerei között tündérek játszanak. Vén fűzfa-anyók lengetik felém a botjukat, és a ködben furcsa lények bujkálnak…
Ahogy ott töltök egy-két napot, a varázslat a hatalmába kerít, és én is változom, alakulok, szabadulok a bilincsektől, jobban kezdem szeretni önmagam. Nyitottabb, kedvesebb, mosolygósabb, barátkozóbb leszek, készen a kalandokra.
Hiszen az utcák tele vannak spirituális zenészekkel, csodás virágokkal, és nincs olyan ruha, amit, ha felvennél, furán néznének rád. Öreg gazda bácsik, rózsaszínre színezett szakállal, ott egy csillagos kalapos varázsló fickó, mellettük gótikus ruhás lány vonul, fehérre festett arccal, és az a furcsa hölgy is itt van, aki énekelget magában, miközben egy plüss tigrist dajkál. Amit érzek itt, az a szabadság és a béke. Minden alkalommal ez történik, pedig már 17 éve annak, hogy ide járok.
Sokat tűnődöm azon, mi lehet ennek a földnek a titka, mitől érkezik meg ide a varázslat, és mindig arra jutok, hogy a tündérlények, a manók, a sárkányok, a Föld más dimenzióban élő, természeti létezők azok, akik megszínesítik az ottlétemet. Persze Avalon nem egy könnyed hely, mindig komoly lelki-érzelmi transzformációk történnek ott, de minden azért alakul így, hogy az ember fejlődhessen, gyógyulhasson, emelkedhessen. A Nagy Istennő földje ez, Avalon régmúlt papnőinek bölcsessége tölti meg a tájat.
Ezek a lények varázslatosak, káprázatosak, ezért is hívják a tündéreket „tündének”, vagyis tünékenynek, káprázatnak. Számomra az egyik tündér-regény az Alice Csodaországban. A regény annyira sok titkot rejt, hogy már a kvantumenergetika is használja a bölcsességében rejlő lehetőségeket, ám, valljuk be, hogy a történet egészen furcsa. Ha elkezded olvasni, a világ elkezd változni körülötted, mintha bármi lehetséges lenne, mintha nem léteznének fizikai törvények – szédítően fura érzés. Alice utazása tulajdonképpen egy beavatás, ami a tündérvilágban történik vele. Aki pedig beavatja őt a kalandokba, az a Fehér Nyúl.
Alice csak ült-üldögélt, s azon törte a fejét, hogy jobb volna fölkelni, pitypangot szedni és füzért fonni belőle, amikor hirtelenül elsurrant mellette a piros szemű fehér Nyuszi. Ebben semmi különös nem volt. Azon se csodálkozott Alice valami nagyon, hogy a Nyuszi ezt mondogatta magában: – Jaj, istenem, még elkésem! Alice később, amikor visszagondolt erre, ráeszmélt, hogy ezen csodálkoznia kellett volna, de most bizony egy csöppet se csodálkozott. Ám amikor a Nyuszi kihúzott egy órát a mellényzsebéből, és megnézte rajta, hogy hány óra, s aztán elrohant, Alice tüstént talpra ugrott. Eszébe villant, hogy ő eddig még sohase látott olyan nyuszit, akinek mellényzsebe lett volna, se pedig olyant, aki órát húzott volna ki a mellényzsebéből, hát kíváncsiságában utána iramodott a réten. Szerencsére még éppen láthatta, amint a Nyuszi besurrant egy jókora lyukba a sövény alatt. A következő pillanatban Alice utána ugrott, meg se gondolva, hogy is kerül majd vissza onnan.”
Azt mondják, hogy a kíváncsiság találkozik a lehetőségekkel. Minden percben történnek szokatlan dolgok. Ha éber vagy, készen állsz és bátor vagy a kalandokhoz, akkor csodák történnek veled.
De ehhez neked is követned kell a Fehér Nyulat, abba az irányba indulnod el, amerre a kíváncsiságod, az érdeklődésed, a lelkesedésed vezet.
A Fehér Nyúl nem mondja Alice-nek, hogy menjen vele. Alice maga indul el. Nem gondolkodik azon, mit tegyen, nem üldögél tovább, nem kér tanácsot senkitől. Ha megtenné, elvesztegetné az időt, szem elől veszítené a Fehér Nyulat, és talán soha nem lenne képes belépni Csodaországba. Ám mikor Alice meglátja, hogy milyen különleges és különös ez a nyuszi, akkor csak felugrik és rohan utána.
Mostanában lehet, hogy történni fognak veled furcsa dolgok, érdekes élményeid lehetnek. Fontos, hogy ha nem akarod elvesztegetni a Kalandot, akkor gondolkodás nélkül, szenvedélyesen indulj azon dolgok, vagy emberek után, melyek felkeltették a kíváncsiságodat.
Légy éber a furcsa dolgokra a szürke világban, és ha meglátod, azonnal húzd fel a nyúlcipőt, és eredj a nyomába! Csodák várnak rád, ha megteszed.
Kérlek, felejtsd el a mérlegelést, az agyalást, az időhúzást, mert Csodaország kapuja gyorsan zárul, és ha elszalasztod a lehetőséget, újra a szürkeség földjén találod magad, és nem biztos, hogy a kapu újra megnyílik egyhamar… Az emberi világban az időnek nagy jelentősége van, és könnyen elvesztegethetjük, s később bánjuk meg, hogy nem tettünk meg az életünkért, a boldogságunkért mindent, amit csak lehetett.
Egy angliai csodaüzletben olvastam egy idézetet, ami nagyon megérintett:

„Mondd, mit akarsz tenni ezzel az egyetlen, vad és értékes életeddel?” 

Bizony, az időszak energiái elgondolkodtathatnak ezen.
És ha jönnek a lehetőségek, ha választanod kell több dolog között, akkor azt válaszd, ami a legizgalmasabb számodra, még ha rövid távon talán nem is kecsegtet olyan sok jóval, vagy fogalmad sincs, hogy hová fog vezetni, ha beleugrasz ebbe a lehetőségbe – ám hosszú távon ez fogja meghozni a boldogságodat.
Kívánok neked olyan hetet, amikor kapuk nyílnak előtted a ragyogó jövőd felé vezető úton,
Áldással,
Luna
S ha szeretnél bekukkantani Csodaországba, ahol minden lehetséges, akkor ajánlom a figyelmedbe a Hold Templom tanfolyamait, különösen a novemberben induló Boszorkány Iskolát és az októberben induló Sárkány Őrző tanfolyamot.

A honlap tartalmát másolni tilos!

Don`t copy text!